onsdag 31 oktober 2007

Kontorsstolens nya kläder

Nu har jag lånat häftpistolen från väninnan (Tack, C!), så nu har jag tagit tag i omklädningen av kontorsstolen jag köpte. Här kommer en före och efter bild.

Före....och efter.
Bilden blev lite mörk, men jag tror att ni kan se ungefär hur den blev. Målar nog inte om den. Den är fin som den är. Lade i en dunkudde från IKEA i sitsen. Den var lite "mager" i där. Visserligen har jag "stoppning där bak", men det kan vara skönt med något mjukt för rumpan ialla fall.

Det var allt för denna gång. Får se om jag hinner med något mer att visa innan lovet är slut. En vecka går ju väldigt fort.

Ha en bra fortsättning på veckan.

8 kommentarer:

Elzie sa...

Jättesnygg stol. Känner att jag behöver en kudde för rumpan jag också. Man blir trött i bakdelen när man sitter här en stund *s*.
Hoppas du får en bra torsdag.
Kram Elzie

Och jo, jag scrappar jag också även om jag inte är så energisk som vissa damer. Ska visa lite av vad jag gjort någon dag senare.

spetsar och änglar sa...

Så jättefin din kontorsstol blev!!!Och det är aldrig fel med lite extra stoppning.Mina hjärtan som du undrade över,är gjorda av björkris.

Nicolinas boning sa...

Nä, den behöver inte målas...den är ju jättefin...och så mjuk och skön;-)
Vilket mysigt databord du ser ut att ha...för det är väl hemma hos dig?
Ha en bra fortsättning på lovet.
Själv ska jagi väg om ett par timmar för veckans sista arbetspass, kommer hem ca 23:30...men i morgon blir det riktig SOVMORGON=)

Kramar/Birgitta

SKATAN sa...

Det blev fint ihop med träslaget. Ibland är det bra att hejda sig lite innan man går lös med penseln. Bra val : )

Ljuva ro sa...

Vilken skillnad! Förstår att man har det mjukt om rumpan nu!

Guldkant På Livet sa...

SUPERB!!! Stolen belv ju hur snygg som helst!! Mari.

Hemma på Landet sa...

Den blev ju jättefin ...Kramis :-)

Lisbeth sa...

Hej på dej ,du är tjejen som kan stå emot du! ang förra inlägget.När sakerna ropar sådär då faller jag som en fura,även om jag inte har plats.Stolen blev ju kanon./Lisbeth