måndag 22 oktober 2007

Ogjort ofynd :)

Nu ni.. Jag ringde till loppisen idag. Kunde inte låta tillfället glida mig HELT ur händerna. Döm om min förvåning och glädje när de hade bordet kvar!! Och snälla som de var så lovade de att reservera det för mig tills på lördag.
När jag ändå var i farten, så tog jag gungstolen också som syns på den ena bilden, i bakgrunden. Har alltid viljat ha en gungstol, och den här var ju nätt och i "rätt färg".
Allt som allt kommer kalas att gå på 160:-! Det ni!! JIPPIII!!
Så nu är veckan räddad och jag kan nöjt andas som vanligt igen. Måste bara få med mig någon med tillräckligt stor bil, som man kan få in både ett bord och en gungstol i.... Hmm.. Så långt hade jag visst inte tänkt. Nåja, den dagen, den sorgen.
Hur det kommer att se ut på sin plats lär ni inte få se så snart, precis. Det rum jag tänkt att ha både bord och gungstol i, är för tillfället bebott av ene sonen. Någon gång i framtiden räknar jag med att han flyttar, så då ska bordet och stolen stå där. Det kan dröja. Man vet aldrig.
Rummet måste dessutom genomgå en renovering, då golvet buktar så kraftig att om man ställer sig på ett par inlines vid dörren så lär man åka fram och tillbaka mellan dörren och fönstret helt av sig självt i säkert en halvtimme. :)

Så här ungefär såg gungstolen ut.


Säljaren Jenny på Blocket äger denna stol. Tack för lånet av bilden!

Ha en fortsatt bra vecka! Jag vet att min kommer säkert att bli det..

16 kommentarer:

Elzie sa...

Det låter som en avslappnad konditionsövning!! Och tur har du ju som en tok. Här finns minsann inget kvar som jag vill ha! Men, är man dum och inte tar det direkt så får man skylla sig själv - ibland.
Du det där med målarfärg låter inte så dumt. Det är bara det att gubben ska flytta upp glaset i sidorna först. Det har kanat ner liksom och så vill jag inte ha det. Hade aldrig köpt det så, men nu fick vi det av sonen.
Däremot ska jag ta tag i om inte penseln så rollern till våren. Tänkte göra det i höst, men är man sjukskriven så... Då ska här målas väggar i parti och minut.
Hoppas du har en bra vecka.
Kram Elzie

PS! Både bord och stol var jättefina.

Hemma på Landet sa...

Du får gå på toa INNAN du tittar in till mig. Annars luktar det snart kiss vid din dator , vet du.;-)

Bra att du har förstånd att ringa och boka bordet.
Då är stanken inte så stark än i alla fall. Puss

Birgitta sa...

Se där, va vare jag sa och fort gick det också med fyndandet. Ett jättefint bord, kan gott tänka mej ett sådant själv. Hoppas du får tag på lämpligt fordon till fynden. Klart du får länka, jag länkar till dej också. Ha det bra och dröm om dina nya fynd. Kram

Inredningsfanatiker sa...

Å så roligt! Grattis till dina fynd. Jag har köpt ängla tavlorna på en butik i kristinehamn som heter rum 21, de har så mkt vackert. Nej, nu måste jag studera och kasta mig i en dusch det är ju en ny dag i morgon igen, phu dygnet borde ha flera timmar,ler.
Petra
romantiska hem

Pernilla sa...

Hej! Va kul med bordet. Och med de små odjuren – Du vann! Har tänkt på dig och hur det har gått med jakten. Men du klarade ju det med! Sov så gott i den välstädade sängen!

Klara sa...

Nämen så härligt att du hade en sådan otrolig tur att bordet fanns kvar! Blir alldeles grön av avund faktiskt... vill också ha ett sådant istället för det fula fyrkantiga jag har i tvrummet nu. Grattis också till gungstolen!

Ja du... jag är inte mycket för att inordna mig i leden så att säga. Vill inte vara som andra, föredrar att vara Klara helt enkelt ;)

Lisbeth sa...

Å det var det var väl bra ,tur å så snällt att dom håller bordet till dej.Blev lite orolig haha när du inte tog ett sånt fynd... har alltid själv velat ha en gungstol men ingen plats,ha en fin dag /Lisbeth

Min Lilla Vrå sa...

Hej! Vilken tur du hade med bordet och gungstolen.. Verkligen fina möbler:-)
Ha en bra dag..

Min Lilla Vrå sa...

Du får gärna länka till min blogg:-)
De kopparna är från Countrystyle:-)
Visst är det roligt med lite nya kontakter..
Ha det gott.
Ps, jag länkar till dig också.:-)

faster atta sa...

Grattis till fynden!!! Så roligt för dej att de fanns kvar! En gungstol är ju alltid härligt att ha, där kan du gunga och ta det lungt på jul...

kram

Hemma på Landet sa...

Haha...du är ju rolig du.
Nä, grått hår har jag inte. Men lockigt är det.;-) KLramis

Nicolinas boning sa...

Jag har ju PRECIS en sån stol:-D
Men den är grönmålad;-)
Den syns i mitt inlägg om isskåpet...
Vilken tur att du ringde och att det fortfarande fanns kvar...och bilen grejar du lätt;-)
Kramar/Birgitta

Elzie sa...

Du behöver inte be om ursäkt. Kan ju inte veta mitt hälsotillstånd *s*. Väntar, väntar, väntar på besked om operation. Sen - förhoppningsvis - kan man bli som en människa igen.
Ha en bra torsdag.
Kram Elzie

Ljuva ro sa...

Men vilket tur! Det kommer bli så mysigt med bordet och gungstolen!

Lilla Blanka sa...

Vad roligt att du fått tag på så fina fynd! Jag blir alltid överlycklig när jag fått tag på "skatter" till låga priser :)
Kram

spetsar och änglar sa...

Grattis!!!!Du har allt tur du.Ha en skön fredagskväll. Kram