lördag 15 september 2007

Nystädat..

Åh, vad skönt det känns när man precis har städat färdigt och hemmet är lite mer skinande känns det som och luktar gott. Innan man börjar så brukar det ha en gråaktig framtoning och lukten är oftast inte så fräsch. Men nu sitter jag här med ett skapligt fräscht hem och en kopp kaffe och en bulle framför datorn. Skönt!

Fast jag måste ju tillstå att städa inte är min
favoritsysselsättning precis. Jag gillar bara känslan efteråt. Då kan man gå runt och mysa.

När gästerna kommer in i mitt hem möts de av två skyltar. Dels den här där jag börjar med att hälsa välkommen..Under denna lilla tös hänger sedan en skylt som visar min inställning till damm och städning. Då vet gästerna vad som gäller i mitt hem, ungefär.

Måste också visa två blommor jag har i mina fönster just nu. Den ena fick jag för drygt en månad sedan. Jag vet inte vad den heter, så om någon kan tala om det för mig så blir jag glad.
Så här ser den ut..Nästa är ett av mina pelargon som stått lite för torrt ute, så det växte inte mycket över sommaren, men det har fått fin form ändå. Det är ett Mårbacka, som ju är en av de finaste pelargonen, tycker jag.

Jag vet att jag vid något tillfälle sagt att jag har ett färgkaos hemma hos mig, och det kan väl till viss del vara sant, men jag har inte färger blandat huller om buller i samma rum, utan rummen går nog i en färgskala. Som i vardagsrummet, där jag har ockragula väggar och varmröda textiler. Börjar väl iof sig tröttna lite på det nu, men känner ingen ork att dra igång ett stort omändringsprojekt. Här får ni se en liten bit av mitt vardagsrum.


I mitt hus finns det som två hallar, kan man säga. Den första hallen man kommer in i, är påbyggd på den gamla delen av huset och vid den gamla hallen. Mellan den nya och gamla hallen är en stor öppning, så de sitter ju ihop. Här finns vissa ommålningsfunderingar, men de kommer visst inte längre än till funderingar. Jag drar mig lite för att måla om dörr, dörrpostar och trappa (vilket är några av de saker som behöver målas), eftersom vi har en till hälften norsk skogskatt boendes här. (Eller rättare sagt, om katten fick berätta, så skulle hon säga att hon hade tre människor boendes hemma hos sig.) Ja, men vad har katten med ommålningsarbetet? kanske ni undrar då. Jo, hon fäller en himla massa långa hårstrån som blir till stora tussar och dessa tror jag kommer att fastna i den nymålade trappan eller dörrposten och på så vis kommer vi för alltid ha katten fastmålad på väggen. Mindre trevligt.. Hur som helst så får ni här se min röriga hall. Har ni några bra förslag på förvaring som kan dölja denna röra så får ni gärna berätta det för mig. Tips mottages tacksamt!

Nåja, i det stora hela är jag väl rätt nöjd med mitt hem. Det är ju mitt.. med alla fel och brister och fördelar också för den delen. (Låter som ett förhållande.. :)

Ha en god dag och var rädda om er!

4 kommentarer:

faster atta sa...

Vilka fina skyltar du har, speciellt den om dammråttorna! Den skulle passa bra hemma hos mej.....

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

vilka fina skyltar...och självklart är det okej att länka. Blir bara gald. Tack för receptet. Kram

Elzste sa...

Gillade verkligen dina skyltar. Jag köpte en liten "tavla" i Loftahammar när vi var där häromåret. På den står det "mina dammtussar är änglarnas tofflor". Den är så fin, målad med en ängel med "damm" på fötterna *s*. Ha en bra vecka.
Kram Elzie

Anonym sa...

情趣用品,情趣,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品