tisdag 18 september 2007

Handelsträdgården i Ör

Förra gången vi stannade till i Ör, på vägen hem från Mohedaloppisen, så var inte handelsträdgården öppen. Nu var den det... och vilken mysig affär! Givetvis hade de blommor och trädgårdssaker, men det var en regning och mulen dag, så fototagning utomhus var ingen höjdare. Därför visar jag bilder in ifrån affären, och det går inte av för hackor. Massor av mysiga heminredningsgrejor, ordnade i färger. Jag gick bara runt och suckade.. Dessa bilder behöver nog inte så mycket ord. Titta och njut.. om ni kan se vad de föreställer. Annars får ni klicka på dem, så blir de större...Vilket fint litet skrivbord.
Jag gillar svart i inredningen också.. Min kompis köpte en så'n där häftig rökmaskin ni kan se i bakgrunden.Mera svart och romantiskt rosa. Fint!
Kolla in spiraltrappan. Visst är den läcker!
Samma spiraltrappa, fast i annan vinkel, vilket gav ett annorlunda ljus. En så'n spiraltrappa skulle man ha. Det vore inte fy skam!

Härnäst (inom närmaste framtiden) visar jag bilder från det mysiga kaféet, med "världens" godaste fikabröd och mackor!

Ha det!


5 kommentarer:

faster atta sa...

Erat trappräcke lät inget vidare. Vi hade något liknande i vårt förra hus men maken tog ner det och gömde det i garaget....
kram

Elzste sa...

Jo, nog är den affären mysig. Har varit där ett flertal gånger och kommer att åka dit i vår igen.
Kram Elzie
PS! Fina bilder *s*.

faster atta sa...

trappan är målad med "GOLVFÄRG", ja färgen heter faktiskt så! från Beckers och den är matt och lite sträv. Jättebra för det blir inte halt i trappan och det är lätt att hålla rent eftersom det inte är struktur. Rekomenderas verkligen!
Kram

Hemma på Landet sa...

Åh, vad mycket fint. Kram

Hemma på Landet sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.