torsdag 16 augusti 2007

Har ju inte visat så mycket av loppisfynden..

När vi var i Moheda, så hittade jag ett och annat fynd. Det enda ni sett skymten av var ju margarinlådan på min bänk, vid rosen. (Bänken ser inte så vacker ut, men den ska målas helt vit. Färgen tog slut.. :)
Här kommer ett par bilder på två andra fynd jag gjorde. Det ena är en vacker tulpantallrik i lite art-noveau-stil tycker jag. Färgerna går bra i mitt kök.Den andra är en skål med lock som jag tyckte blev så fin tillsammans med min gamla "filbunke" (bruna lerskål).


Så där är lite av vad jag hittade. Dessutom köpte jag födelsedagspresent till min syster, men det kan jag ju inte tala om eller visa här, uti fall att hon läser min blogg... :)

Jag har inte heller visat bilder från resan när vi var till bl.a. Vadstena. Det var inte det enda samhället/staden vi besökte den dagen. Vi åkte ner till Gränna och där ifrån vidare till Jönköping/Huskvarna.

Om ni inte varit i rosariet i Rosenlund (mellan Huskvarna och Jönköping, inte långt från Rosenlundshallen - HV's hemma-arena, ni vet..), så rekommenderar jag er att åka dit. Det vill säga, om ni tycker om blommor och blader. I år var väl inte rosorna det vackraste de har varit (kanske för mycket regn), men guuuu vilka fina dahlior de hade. Här kommer ett vackert exempel.. eller kanske två. (Är ingen proffsfotograf, men jag hoppas ni förlåter mig för detta).

Som sagt, det är väl sevärt.

Nu har sommaren gått och jobbet tar vid. Det är både roligt och tråkigt att börja igen. Roligt, därför att jag kommer att träffa gamla elever, som jag hade när de var en "tvärhand hög". Nu närmar de sig väl sisådär två meter, skulle jag tro.
Tråkigt, för jag är inte kvar på min gamla arbetsplats med kompisar jag trivdes bra med. Ny arbetsplats och nya rutiner. Men det blir säkert bra det med. Så småningom...
Annars tycker jag om hösten. Man kan varva ner och läsa lite mera, mysa med tända ljus och behöver inte tänka på att klippa gräset. Skönt..

Nu säger jag som Fleksnes - "Over and out" - för denna gången.

5 kommentarer:

Hemma på landet sa...

Mysiga saker och vackra bilder. Kramis

Hemma på landet sa...

Klart att du får länka. Kram, vännen! / Stina

Annika sa...

Vilka härliga fynd du gjort, gillar absolut skålen med lock!

När det gäller rosariet så får jag väl erkänna som den jönköpingsbo jag är att jag faktiskt aldrig varit där fast jag bott i Huskvarna och Jönköping hela mitt liv, på 32 år borde man väl tycka att man ska hinna med det.

ATt börja på en ny arbetsplats kan jag förstå är pirrigt, man vet ju aldrig hur det blir. Tror säkert att du kommer trivas jättebra!

kram Annika

http://hoppetossadesign.webblogg.se sa...

Tjohoooo....
Här rullar en annan in , utan vagn numer, på bara bilringarna man har kvar runt midjan...fniss!Å de tycks ha blivit fler de senaste veckorna...
Jaha det har varits i Moheda kan jag se....det var väl trevligt?
Jo du jag har en underbar familj (det är väl alla family utom möjligen Ikeas då).
Vi bor ju i ett litet kollektiv då mina stora barn är 24 å 26 år, men har valt att bo hemma ännu.
Ska nog inte göra dig besviken med mina fynd....finns många gosaker i kassar å påsar...
Lämnar kvar en liten anteckningsbok där du kan skriva ner alla goda recept du hittar på nätet....å så får du ett halvt kg zoega kaffe från skåneland oxå
Kramelikram

http://hoppetossadesign.webblogg.se sa...

Men jag såg de superba skorna redan tidigare idag,,,kolla komentarerna under det inlägget!
Kram
förresten....skor i Moheda...jag trodde jag köpt de 3 par de hade redan....å nu vill jag se vad du hittade*avis*