måndag 30 juli 2007

Oj, oj, oj...

Är nu hemma efter en fantastisk vecka i Zadar, Kroatien och Venedig (onödigt tillägga Italien). Vilka fantastiskt fina länder och städer! Den äldsta delen av staden Zadar var väldigt fint. Här har varit både turkar och romare bl.a. för att försöka inta staden. Det har ju givetvis lämnat sina spår, som t.ex. de vackert blanknötta gatustenarna. Här kommer en bild från en av gränderna, där ni kan se just dessa. Tänka sig att folk vandrat omkring på just de här gatustenarna för mer än 2000 år sedan!


Har även tagit en massa kort på såå fina smidesarbeten i form av balkongräcken och grindar/dörrar. Här är några exemplar. Dessa balkonger finns i Zadar.


Denna dörr/grind och lykta såg jag i Dogepalatset i Venedig.


Avslutar med en solnedgång över Adriatiska havet. Återkommer med fler bilder från semestern. (Är väl typiskt semestrande människor, att alltid vilja visa sina bilder för folk...?! Nåja, hoppas att någon är intresserad.)


Jo, förresten.. Hittade lite slitna skor också i Dogepalatset. Vet ju att Hoppetossan är galen i slitet och gammalt och även skor. Dessa kanske är lite för mycket av både slitet och gammalt. Nåväl.. Håll till godo, Hoppetossan! : )


Ha det gott så länge!

1 kommentar:

http://hoppetossadesign.webblogg.se sa...

Åååååå helt UNDERBARA.....
tack för omtanken!
Kram