söndag 9 november 2008

Äntligen..

..har jag hittat ett mindre köksbord. Och det råkade finnas två fina stolar på loppisen med, så även om jag fixade nya, svarta pinnstolar för ett tag sedan, så fick det bli de här två i alla fall. Gillade den liljeliknande figuren på ryggstödet (se bilden). Här får ni se före och efter bilder, men blunda för mina fula källarväggar. Jag SKA göra något åt dom, men frågan är när. Behöver ju en murare till det..

Ovan ser ni loppisenfynden före ommålning..
Köket före, med svarta pinnstolar och för stort furubord. Och efter, med helt vitmålad möbel. Och så en liten detaljbild på ryggstödet..

Jag är nöjd..


Sedan till något helt annat.. När jag skrev inlägget om svamparna i skogen, skrev några att de skulle vilja lära sig mer om svampar. Har nu hittat en bra bok, med beskrivningar om olika slags svamp (bra bilder, liten och behändig i formatet). "Lilla svampboken" heter den och jag hittade den på ICA Kvantum för 79:-

Och sist en härlig höstbild. Regnbågen gick ner precis över vägen jag körde på. Var väl lite riskabelt att fota när man körde, men jag hade ingen trafik av något slag, varken före eller efter mig..

8 kommentarer:

Lallis - liv och leverne sa...

Du , det blev ju jättebra:) Och vilken fin bild du avslutar med, vännen!
Kram Lallis

Annika sa...

Det blev bara hur snyggt som helst i ditt kök! Härligt med före och efter bilder.
kram Annika

Elzie sa...

Så jättesnyggt det blev. Och hur kan det komma sig att andra hittar så fina stolar (i rätt antal också!) när jag aldrig tycks hitta några jag blir nöjd med. De har varit för rangliga, tyvärr! Men det är väl bara att fortsätta leta antar jag *s*.
Ha det så bra.
Kram Elzie

Hemma på Landet sa...

Vad fint det blev. Jag förstår verkligen att du blev nöjd.:-) Kram

spetsar och änglar sa...

Det blev ju så fint.Gillar verkligen dina stolar.

Och tack vännen för dina fina ord hos mig dom värmer så gott.För ibland så springer man ju så fort att man blir hemma blind.Ska försöka bromsa lite, så att jag orkar med det roliga också :-D

Ha en trevlig helg
Kramar
Heléne

Lallis - liv och leverne sa...

Kommer in med en helgkram och hoppas att du får en fin en. Helg:)
/Lallis

Lallis - liv och leverne sa...

Kommer in med en kram:)
Hoppas att allt är bra, vännen.
/Lallis

spetsar och änglar sa...

Kikar in för att önska dig en härlig och mysig andra advent.

Hoppas att du har det bra.

Kram kram
Heléne