måndag 5 november 2007

Det är nästan så man skäms..

Blomsteraffären i vårt lilla samhälle ska upphöra. Därför var det utförsäljning där idag. Och här pratar vi om MEGAFYND!! Titta på bilderna nedan. För allt detta gav jag endast 100:- Det är små pyntprylar, 10 st kort, krukor i zink, härliga fat med patina, tjocka gilleljus m.m.
Tänk er de här sakerna med lite kuddmossa i, lite mera ljus och kanske en och annan växt. Jag tror inte jag behöver säga mera. Ni har nog redan tänkt ut hur fint det kan bli.Och man skämdes ju nästan att inte behöva betala mera.. Nåja, man kanske gjorde någon nytta också. Vem vet..

På återseende!

16 kommentarer:

Wickans värld sa...

Vilka fynd!! Ibland kan jag tycka att en del affärer kan ha billigare,då kanske dom inte behöve lägga ner... för en del är hutlöst dyra, på saker som man hitta billigare på andra affärer. Men dom vill ha lite pengar över...ingen vill jobba gratis!
Hur som helst - superfynd!!

spetsar och änglar sa...

Vilket fynd!!Så många fina saker du kan göra nu.Som vi kanske får se!Ha en underbar Tisdag.Kram Heléne

Henna sa...

Oj vad mycket grejer du har fått tag på för så billig peng dessutom!

Birgitta sa...

Ja, det kan man verkligen kalla att fynda,så mycket fint på en gång. Nu har du fullt upp på din lediga tid att bara pynta och göra mysigt. Du får glädja dej åt dina inköp, nästa gång kanske det blir mycket dyrare så det brukar jämna ut sig. Kram och ha det gott.

Elzie sa...

Jättefina saker. Och vad synd att dom ska stänga. Vi har en jättebra blomsterhandel här men alla gnäller för att dom är så dyra. Men det blir ju dyrare i små affärer. Jag försöker gynna dom så mycket som möjligt för att få behålla affären.
Ska bli kul att se vad du gör med allt det här *s*.
Kram Elzie

SKATAN sa...

Du, det var ett riktigt fynd! Det är en sådan gång man skall köpa på sig presentera att ha när man plötsligt blir bortbjuden...Jaghar ett helt skåp fyllt med fynd (som jag har svårt att ge bort ;-))

Kram!

Min Lilla Vrå sa...

Vilka fynd du har gjort:-)
Kostade ju inget för allt detta..
Ska bli roligt att se när du har pyntat i krukorna..
Ha en bra dag:-)

Ljuva ro sa...

Vilka fynd! Men tråkigt att blomsethandeln lägger ner... det är så mysigt med de små blomsteraffärerna istället för de stora...

faster atta sa...

Oj, vilka fynd!!!! Skäms inte, njut istället!!

kram

Lilla Blanka sa...

Wow vad kul när man får ett sånt tillfälle..! Då brukar jag fara runt som en stirrig höna och bara rycka i allt hihi, jättefina fynd du har gjort!

"M" sa...

Det är så kul att fynda...du fick mycket för pengarna..

Hemma på Landet sa...

Haha...Jag tror att jag skrattar på mig åt din kommentar. Ja, men vet aldrig , vet du.


Men det var värst vad du fick mycket fint för en billig peng.

Kramis

Sara sa...

Visst är det kul med megarea och vilka fynd! Själv försöker jag spara mig till en weekend i Tyskland första helgen i december, då ska jag bla på julmarknad där:)och hoppas på fynd förstås!

Handplockat sa...

Mums vilka fynd

grattis

Lisbeth sa...

Hej ja det var fynd det!!Är väl härligt ,man är både stolt ,nöjd å glad ,jag skämdes på en auktion för inte så längesen,fick burkar såå billigt.Kul när det är så billigt behöver man ej ha dåligt samvete om man inte använder allt man köpt./Lisbeth

Nicolinas boning sa...

Det är klart att du inte ska skämmas!
Gissa om dom som har butiken är glada över alla prylar som dom slipper ta hand om;-
Kram/Birgitta