tisdag 22 juli 2008

Rosornas år i år

I år måste det väl ändå vara rosornas år, eller vad säger ni? Jag har för första gången sedan jag flyttade hit inte gödslat mina rosor - glömde helt bort det innan det var för sent. Ändå så blommar de så det knakar! Jag får väl ge dom lite godsaker nu istället, så de orkar fortsätta. Men se bara på de här bilderna. Det är min Flammentanz som står bredvid ingången till mitt hus. Bakom har Jackmaniin (hur nu det stavas..!?!) också fått fnatt.






Dessa blommor växte här när jag flyttade hit, så det enda jag gjort är att vattna och gödsla. Att det fanns en klematis bakom rosen hade jag ingen aning om. Det var faktiskt så olyckligt, så första sommaren jag bodde här råkade jag repa av den när jag rensade ogräs mellan rosstammarna. Men nu kommer den tillbaka så det står härliga till!


Till sist en bild på min trappa så som den ser ut denna sommar. Inte så märkvärdigt, men det som är roligt är att det växer ett Kungsljus mellan gångplattorna alldeles bakom krukan och den matchar mina planterade blommor väl. Tänk vad naturen kan, alldeles av sig självt!