fredag 12 december 2008

Pysseltajm..

Var inne på vår kära loppis här i samhället. Där hittade jag denna söta tapet för 10 kr, som jag tror kommer att räcka till min nya sovalkov. Hittade också de rara änglarna - också 10 kr - och prinsesskronorna - två för 20 kr. Det syns inte så bra, men en del av blommorna på tapeten är i guld, så de matchar kronorna.


Kan ni se hur mitt framtida sovrum kommer att bli?! Lite skirt romantiskt i gammaldags stil. Undrar just hur gammal tapeten är..? Den ser ut som om den vore minst från 30-40-tal.. Ja, vi får väl se hur mycket som hinns med innan jul. Knappast något alls, skulle jag tro, men det finns ett pysselliv även efter jul. Jippi!!

På tal om pyssel, så har jag fixat en liten snögubbe på ett stycke drivved. Den ska få hänga på väggen utanför min ytterdörr. Ska visa bilder på hur det hela blev. Måste bara låta en sak torka som har blivit spraymålat och så måste jag fixa lite mossa till en kruka och lingonris till en korg. Det blir lite svårare, för här är det ca. 15-20 cm snö just nu.. : )


Hu, vilken dålig bildkvalité ser jag nu.. Vääldigt ljus..