måndag 8 september 2008

Det var oförtänkt, sa han som kom till himlen..

Nåja, himlen var det väl inte direkt, men väl Tyskland. Hastigt och lustigt så for jag och en väninna iväg till Tyskland i fredags. Hon ringde mig vid 9-tiden på morgonen (just klivit ur sängen..) och 10 över 10 var vi på väg med buss mot Puttgarden. Där bodde vi på hotell två nätter och shoppade loss på lördagen. Otroligt vilken prisskillnad mot i Sverige om man vill ha gott vin med sig hem.


Passade på att gå ner till havet och njuta av att bara vara.. Molnen hopade sig lite under kvällen och efter vår havspromenad bröt ovädret ut. Åska och hällregn, men det varade bara i knappt en halvtimme. Det var skönt för innan hade varit kvalmigt.
Vi hade väldigt trevligt och resesällskapet var underhållande. Ett par som var med kunde både visor och dikter utantill. Bl.a. kunde mannen i nämnda par, den Povel Ramel-rap som i vanlig fall brukar höras med Povel och Wenche Myhre, där de är utklädda till hippies. Den börjar "Jag diggar dig, jag diggar dig, jag digg-diggeli-diggar dig". Han kunde otroligt nog hela texten!!
Nåja, nu är man hemma i vardagen igen, men ack så mycket lättare livet går när man förlustat sig en smula!

5 kommentarer:

Elzie sa...

Visst är det roligt att komma iväg lite. Själv var jag i Göteborg i helgen och det var också trevligt. Men gubben tyckte det var skönt att jag var hemma idag när han kom hem från jobbet *s*.
Hoppas du får en bra vecka.
Kram Elzie

Wickans värld sa...

Åh, va härligt! De där solhytterna tyckte jag såg så roliga ut när jag var liten...
Shoppat?? Vad hittade du för fynd?
Tänk om vi "här uppe" kunder tväråka iväg så där... först en timme till Arlanda o sen...(ja, vänta först några timmar!) Det är det som är nackdelen med att bo här uppe, det är så himla långt till allting - nästan!

Ha en härlig vecka o tänk tillbaka på helgen när det tar emot!!

Skatan sa...

HEj! Du, det lät inte illa. Ett infall och så vips sitter man på bussen på väg till TYskland. Lite svårgenomförbart om man bor där jag bor, men det är väl kanske egentligen initiativrikedomen som skiljer oss åt...Jag hade varit tvungen att planera och kanske fundera. Vips hade busen gått!

Ha en fin dag.

Kram,

Anna

spetsar och änglar sa...

Så härligt det låter! Att bara släppa allt och fara iväg på en nöjes tripp :)

Kram på dig och ha en härlig vecka!
/Heléne

Wickans värld sa...

Sånt godis är inte fy skam! =)