fredag 18 januari 2008

Tack och adjö, kära vänner!

Ville bara säga att jag nu kommer att lämna denna sfär av vänner och likasinnade. Har haft en väldigt trevlig tid när jag bloggat. Alla är så vänliga och rara, men nu kommer det inte att finnas så mycket tid för detta. Jag startar pluggandet och som ni vet så blir det ju lite körigt.

Kramar i mängd till er som skrivit till mig, till er som tittat in och alla som jag tycker mig känna och som jag faktiskt känner!

Allt gott önskar jag er..

10 kommentarer:

Hannis sa...

Neeeej!!Vad är nu detta?
Fast jag förstår ju också samtidigt!Och du kan ju alltid komma tillbaka om du vill och hinner=))
Lycka till med dina planer och hoppas att det blir bra!
Var rädd om dig!Kram Hannis

Birgitta sa...

Tråkigt för oss som tittar in till dej,men jag hoppas att du känner glädje och förväntan inför ditt "nya" liv, och lycka till, du kanske kommer tillbaka. Kram och ha det gott.

SKATAN sa...

Hej! Så tråkigt att läsa att du avslutar din blogg. Emellertid förstår jag att var sak har sin tid. Hoppas du får andra saker att pyssla med som ger dig inspiration och lite extra vardagsfärg : )

Stor kram till dig och lycka till med studierna!!!

/Skatan

Sara sa...

Neej vad synd! Jag som precis lärt känna din blogg..men jag förstår om du har fullt upp med annat. Jag önskar dig all lycka till! Kram Sara

Lilla Blanka sa...

Åhh...tråkigt för oss, men jag förstår dig, det är ett klokt beslut med tanke på studier osv..och om du har lust att "titta in" nån gång skulle det vara kul att höra hur det går för dig..
Kram o lycka till!
Mia

spetsar och änglar sa...

Sååå tråkigt att du slutar din blogg!!!Det har varit trevligt att få titta in hos dig.Men förstår att det blir mycket för dig.Tack för den tid som varit och att vi har fått ta del av ditt hem och din vardag.Kanske en dag du får tid och lust att blogga igen,vem vet!!!Önskar dig LYCKA TILL/Kram Heléne

Annika sa...

NEJ vad tråkigt! Visst förstår jag att tiden kommer bli knapp, men jag hoppas ändå att du kommer att blogga lite nu och då.

kram Annika

faster atta sa...

Jag kommer att skana dej!!! Men lycka till med studierna, hoppas på återseende....

Ljuva ro sa...

Lycka till med studierna! Allt har sin tid! Kram

Anonym sa...

情趣用品,情趣,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風