fredag 14 december 2007

Hej mina kära vänner!

Det är så roligt och värmande det ni skriver i inläggen. Man blir glad!
Om nu sanningen ska fram, så är det så att jag är inte helt kurant, d.v.s. jag har gått med någonting (inflammation, ev. infektion) sedan i september och inte blir det bättre. Detta har ju tagit lite på orken, så när jag kommer hem får det bli det allra nödvändigaste. Tyvärr så har det inte inbegripit bloggen... Men, men.. någon gång SKA detta ge med sig och orken återvända!!

Fram till dess blir det lite "spridda skurar" med bloggandet. Hoppas ni finns kvar då... Om inte annat kanske jag finner tid och ork under jullovet att hälsa på hos er. Vill redan nu önska er julefrid och flera sköna helger framöver. Gör som tomtarna på bilden - hjälp varandra och ha det mysigt!
Kramar till er...

15 kommentarer:

faster atta sa...

Skönt med ett litet livstecken! Men tråkigt att höra att du inte mår bra! Hoppas att det ger med sej och att du snart blir piggare igen.

Tapeten i köket kommer från Sandbergs och vi beställde våran på en färghandel i Nyköping. Men den går ju att beställa lite överallt. Kul att du tyckte om den, det gör vi med!

kram

Hannis sa...

Hoppas du får vila och bli frisk!
Och ha en skön jul med lugn och ro.
Kikar in med jämna mellanrum/Kram Hannis

Annika sa...

Så gott med ett livstecken. Tyvärr är det så att dygnet har för få timmar emellanåt och orken räcker inte alltid till allt man vill. Hoppas att du får en riktigt skön jul där du kan återhämta krafterna.
kram Annika

Wickans värld sa...

Krya på dig jättemycket! Skönt att höra av dig!!
Ta det lugnt nu o hoppas du får igen krafterna snart!

Bamsekram!!

Guldkant På Livet sa...

Underbar bild och härlig musik på din blogg!! Krya på dig nu!! Mari.

Ljuva ro sa...

Hoppas att du snart känner dig bättre!

Elzie sa...

Vad tråkigt det är med dessa sjukdomar. Hoppas det släpper nån gång så du piggnar till. Och tro inte att vi släpper dig. Kommer att titta in till dig dagligen, som jag gjort hittills, för att se om du varit inne och skrivit nåt. Hoppas du får en bra måndag.
Kram Elzie

Lilla Blanka sa...

Kul att se ett nytt inlägg, men tråkigt att höra att du inte mår bra :( Usch ta hand om dig själv och försök koppla av och bli bra igen. Jag tittar in dagligen till dig och väntar tills du har ork/lust med nya inlägg, så ta det bara lugnt och njut av julen, så ses vi framöver!
Kram
Mia

spetsar och änglar sa...

Vila nu och krya på dig!!!Vi finns här och väntar troget på dina inlägg.Ha en härlg Måndag/Många kramar Heléne

Birgitta sa...

Det låter inget vidare med en segdragen infektion, men den kanske släpper till jul när jullovet tar vid. Du får vila och äta gott och länge, ha det mysigt i största allmänhet. Ha en skön jul och kram på dej.

Elzie sa...

Jag ville bara komma inom och önska en riktigt god jul.
Ha det så bra.
Kram Elzie

Lilla Blanka sa...

Ville bara titta in och önska God Jul vännen!!!
Kram
Mia

Hannis sa...

Hoppas du mår lite bättre!
Ha en riktigt God Jul!
Kram Hannis

Guldkant På Livet sa...

En riktigt GOD JUL önskar jag dig också!!! Mari.

Nicolinas boning sa...

Hoppas att du snart mår bättre...fram tills dess så önskar jag dig en riktigt GOD JUL...så "ses" vi när du känner att orken finns där!
Massor med varma julkramar/Birgitta